Fotograf Solna

om Tac’s Models

Modeller & fotografer

Befinner du dig i Solna och är en fotograf som söker modeller har du kommit helt rätt! Tac’s är en modellagentur som marknadsför ansikten både i Sverige och internationellt. Vår marknadsföring sker genom vår hemsida samt genom direkta brev och kontakter. Våra kunder är bland annat fotografer, reklambyråer och produktionsbolag med mera.

Tac’s har funnits sedan 1992 och har ansikten över hela Sverige, däribland Solna, för att kunna möta behoven av våra uppdragsgivare, vare sig det är en fotograf eller reklambyrå. Vi har höga krav på alla våra modeller för att på bästa möjliga sätt kunna jobba på en internationell nivå.

Fotograf Solna

Fotograf Solna

Till oss på Tac’s kan du som fotograf vända dig för att hitta framtida modeller för dina projekt. Här finns ett stort urval av modeller, både män och kvinnor. Av oss får du rätt hjälp för att hitta den perfekta modellen för projektet i fråga.

Vårt företag finns tillgänglig i hela landet, bland annat i Solna och dess närområde. Vi förmedlar modeller både inom Sveriges gränser och utomlands.

Som modellagentur är vi väldigt flexibla och lägger stor vikt vid att alla som vänder sig till oss, både modeller och fotografer, erhåller den perfekta lösningen. Därför är vi lyhörda för dina önskemål och försöker i så stor utsträckning det går att bemöta dem på bästa tänkbara sätt.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du önskar vår hjälp eller har några frågor. Varmt välkommen till oss på Tac’s!

Kontakta oss!

Är du intresserad av att bli en Tac’s Model? Skicka in dina bilder till info@tacs.se. Tänk på att bilderna måste vara i bra kvalitet och inte får vara upprättshovsskyddade av någon annan fotograf. Har du andra frågor eller funderingar kring agenturen i sig, så kan du använda formuläret så återkommer vi så fort vi får möjlighet.