Modelljobb Solna

om Tac’s Models

Modelljobb

Befinner du dig i Solna och är intresserad av modelljobb har du kommit helt rätt! Tac’s är en modellagentur som marknadsför ansikten både i Sverige och internationellt. Vår marknadsföring sker genom vår hemsida samt genom direkta brev och kontakter. Våra kunder är bland annat fotografer, reklambyråer och produktionsbolag med mera.

Tac’s har funnits sedan 1992 och har ansikten över hela Sverige, däribland Solna, för att kunna möta behoven av våra uppdragsgivare. Vi har höga krav på alla våra modeller när det kommer till modelljobb, för att ge dem de bästa förutsättningarna för att kunna jobba på en internationell nivå.

Modelljobb Solna

Modelljobb Solna

Till oss på Tac’s kan du vända dig för att få modelljobb, vi marknadsför dig och hjälper dig på så sätt hitta jobb. Av oss får du rätt hjälp för att hitta det perfekta jobbet för dig.

Vårt företag finns tillgängligt i hela landet, bland annat i Solna och dess närområde. Vi förmedlar modeller både inom Sveriges gränser och utomlands.

Som modellagentur är vi väldigt flexibla och lägger stor vikt vid att alla som vänder sig till oss erhåller den perfekta lösningen. Därför är vi lyhörda för dina önskemål och försöker i så stor utsträckning det går att bemöta dem på bästa tänkbara sätt.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du önskar vår hjälp med modelljobb eller har några frågor. Välkommen till oss på Tac’s!

Kontakta oss!

Är du intresserad av att bli en Tac’s Model? Skicka in dina bilder till info@tacs.se. Tänk på att bilderna måste vara i bra kvalitet och inte får vara upprättshovsskyddade av någon annan fotograf. Har du andra frågor eller funderingar kring agenturen i sig, så kan du använda formuläret så återkommer vi så fort vi får möjlighet.