Modefotografering Solna

om Tac’s Models

Modefotografering

Befinner du dig i Solna och är intresserad av modefotografering har du kommit helt rätt! Tac’s är en modellagentur som marknadsför ansikten både i Sverige och internationellt. Vår marknadsföring sker genom vår hemsida samt genom direkta brev och kontakter. Våra kunder är bland annat fotografer, reklambyråer och produktionsbolag med mera.

Tac’s har funnits sedan 1992 och har ansikten över hela Sverige, däribland Solna, för att kunna möta behoven av våra uppdragsgivare. Vi har höga krav på alla våra modeller när det kommer till modefotografering för att ge dem de bästa förutsättningarna för att kunna jobba på en internationell nivå.

Modefotografering Solna

Modefotografering Solna

Till oss på Tac’s kan du vända dig för att genomföra en modefotografering, vare sig du är fotograf eller modell. Av oss får du rätt hjälp för att hitta den perfekta modellen för projektet i fråga.

Vårt företag finns tillgängligt i hela landet, bland annat i Solna och dess närområde. Vi förmedlar modeller både inom Sveriges gränser och utomlands.

Som modellagentur är vi väldigt flexibla och lägger stor vikt vid att alla som vänder sig till oss erhåller den perfekta lösningen för sin modefotografering. Därför är vi lyhörda för dina önskemål och försöker i så stor utsträckning det går att bemöta dem på bästa tänkbara sätt.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du önskar vår hjälp med en modefotografering eller har några frågor. Välkommen till oss på Tac’s!

Kontakta oss!

Är du intresserad av att bli en Tac’s Model? Skicka in dina bilder till info@tacs.se. Tänk på att bilderna måste vara i bra kvalitet och inte får vara upprättshovsskyddade av någon annan fotograf. Har du andra frågor eller funderingar kring agenturen i sig, så kan du använda formuläret så återkommer vi så fort vi får möjlighet.